Kardio3Aktiv®

Kombinacija ključnih bioaktivnih sestavin za srce in ožilje v samo eni kapsuli. Učinkovito, naravno in kakovostno.

Cena: 17,95 €
Na zalogi
+
-
Dodaj na seznam želja
Kardio3Aktiv®
Cena: 17,95 €
 • 10 € = Brezplačna dostava

 • 100% varen nakup

 • 15-dnevno vračilo denarja

Opis

Kako vam pomaga Kardio3Aktiv

Podpre: 

 

 • delovanje srca in ožilja, 
 • vzdrževanje normalne koncentracije maščob v krvi, 
 • normalno raven krvnega tlaka, 
 • elastičnost ožilja, 
 • moč srca in ožilja.*

Prednosti izdelka

 

 • Vsa ključna hranila za srce in ožilje v 1 kapsuli.
 • Optimalna koncentracija omega-3, Q10, Abigenola, vitaminov K2 in D3 za redno, vsakodnevno jemanje.
 • Omega-3 najvišje kakovosti.
 • Lahko se jemlje v kombinaciji z vsemi predpisanimi zdravili za srce in ožilje.
 • Brez spahovanja ali neprijetnega okusa po ribah.
 • Majhne, anatomsko oblikovanje kapsule za enostavno jemanje.

Kako deluje 

Omega-3 maščobne kisline 

Omega-3 maščobne kisline so vrsta večkrat nenasičenih maščobnih kislin. 

So tako imenovane esencialne maščobne kisline, kar pomeni, da jih naše telo ne more tvoriti samo, ampak jih moramo nujno pridobiti s hrano. 

Za telo so izredno pomembne, saj so sestavni del vseh celic (membran). 

Kakšne koristi imajo omega-3 maščobne kisline pri srčno-žilnih težavah? Najbolj pomembni sta maščobni kislini EPK (eikozapentaenojska kislina) in DHK (dokozaheksaenojska kislina). 

Imata vlogo pri: 

 •  delovanju srca, 
 • vzdrževanju normalne koncentracije trigliceridov, 
 • vzdrževanju normalnega krvnega tlaka.

Abigenol

Abigenol je slovenska naravna učinkovina, ki jo pridobivamo iz skorje bele jelke iz kočevskih gozdov. Abigenol je izjemno bogat s polifenoli. To so učinkovine, ki so zelo pomembne za naše telo. V dolgotrajnih raziskavah se je izkazalo, da je redno uživanje večje količine polifenolov koristno za zdravje.

Koencim Q10

Koncim Q10 je prisoten v vsaki celici našega telesa. Še posebej veliko ga je v celicah, ki sestavljajo srce. Koencim Q10 ima pomembno vlogo, ki omogoča celicam, da presnovijo hrano v celično energijo. Vaše telo nekaj koencim Q10 tvori samo, ostalo morate vnesti s hrano. Že po 25. letu starosti začne vaša lastna "notranja" proizvodnja koencima Q10 upadati. Na nizke vrednosti koencima Q10 v vašem telesu poleg staranja še posebej vplivajo: uživanje hrane z nizko vsebnostjo maščob, prekomerno uživanje alkohola in tobaka ter nekatera zdravila, kot so zdravila za zniževanje ravni holesterola (statini). Zato je smiselno dopolnjevanje prehrane s koencimom Q10.

Vitamina K2 in D3

Kako vitamin K2 pomaga pri srčno-žilnih obolenjih? Ustrezen vnos vitamina K2 pozitivno vpliva na srčno-žilni sistem. Vitamin K prispeva k normalnemu strjevanju krvi. Izkazalo se je, da imajo zdrave arterije do 100-krat več vitamina K2 kot nezdrave. Vitamin D prispeva k normalni ravni kalcija v krvi. Kombinacija vitamina K2 in vitamina D3 pripomore k ustreznemu nalaganja kalcija v smeri kosti in ne drugam (npr. na ožilje). V Kardio3Aktiv® je vitamin D v svoji naravni D3 obliki in je s tem telesu dobro dostopen. Prav tako je vitamin K v obliki K2 (VitamMK7®) v 100 % naravni obliki in je njegova absorpcija v telo zelo velika.

Tiamin, vitamin B1

Ima vlogo pri delovanju srca. Zato je tudi nepogrešljiv del Kardio3Aktiv®.

Vitamin B6, B12 in folna kislina – trojček za homocistein

Vitamini B6, B12 in folna kislina so nujno potrebni, saj prispevajo k presnovi homocisteina. Uravnan homocistein je pomemben za delovanje srca in ožilja. V Kardio3Aktiv® je vključena aktivna oblika folne kisline (Quatrefolic®). To je naravna oblika tega vitamina, ki se v celoti absorbira in takoj uporabi v telesu.

VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA

Najlažja in najhitrejša pot

do strokovne rešitve za vaše težave.

 

*Tiamin ima vlogo pri delovanju srca. EPK (eikozapentaenojska kislina) in DHK (dokozaheksaenojska kislina) imata vlogo pri delovanju srca (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK). EPK in DHK imata vlogo tudi pri vzdrževanju normalne koncentracije trigliceridov (z dnevnim vnosom 2 g EPK in DHK) in pri vzdrževanju normalnega krvnega tlaka (z dnevnim vnosom 3 g EPK in DHK). Dnevni vnos EPK in DHK naj ne presega 5 g. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil. Vitamina B6, B12 in folat prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Uporaba

Kdaj in kako jemati

1–2 kapsuli na dan med jedjo ali po jedi z nekaj tekočine.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi pod 25 °C. Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred vlago in svetlobo.
OpozorilaPrehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestava

Kaj vsebuje

 • Omega-3 maščobne kisline najvišje kakovosti in čistosti. Z dobrim razmerjem EPK in DHK za srčno-žilne potrebe.
 • Abigenol (Abies alba Mill.), izvleček iz lubja kočevske bele jelke z visoko vsebnostjo polifenolov.
 • Koencim Q10.
 • Vitamina K2 (VitaMK7®) in D3.
 • Trojček za homocistein; aktivna folna kislina (Quatrefilic®), vitamina B6 in B12.
 • Vitamin C.
  1-2 teden 3 teden 4-8 teden
1x dopoldne 1x dopoldne 1x popoldne 1x popoldne
Kaj 2 čajni žlički 2 čajni žlički 2 čajni žlički 2 čajni žlički
Koliko vode po vsakem odmerku Kolon3Aktiv 400ml 800ml 400ml 400ml
Koliko plastenk Kolon3Aktiva je potrebnih? 2 2

 

Sestavine: koncentrirano ribje olje (70 % EPA, 10 % DHA, ribja želatina (želirno sredstvo), Abigenol izvleček iz skorje bele jelke (Abies alba Mill.), glicerol (sredstvo za ohranjanje vlage), rumeni čebelji vosek (sredstvo za glaziranje), sončnični lecitin (emulgator), koencim Q10, trigliceridi (kaprilna, kapronska, miristinska, stearinska), D-alfa-tokoferol (vitamin E), menakinon (vitamin K2-VitaMK7®), železov oksid (barvilo), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), tiamin mononitrat (vitamin B1), holekalciferol (vitamin D3), (6s)-5-metiltetrahidrofolni glukozaminat (folna kislina-Quatrefolic®), cianokobalamin (vitamin B12).

TOTOX

TOTOX vrednost: 6

 

Certifikati

 • IFOS
 • FOS Friend of The Sea
 • MSC (Marine Stewardship Counsel)
 • IFFO Responsible Supply Chain   

 

Mnenja

Pogosta vprašanja

Če nimate uvedene nobene terapije za srčno-žilne težave, vam svetujemo 1 kapsulo na dan. 

Če imate že uvedeno terapijo, vam svetujemo dve kapsuli Kardio3Aktiva® na dan. 

Jemljete jih po jedi, v dveh ločenih odmerkih. Eno kapsulo po zajtrku in eno po kosilu ali večerji.

Da, lahko. Ob vseh tipih zdravil za zniževanje pritiska. Tudi dolgotrajno.

Kardio3Aktiv® lahko jemljete s Marevanom. Svetuje se le, da Kardio3Aktiv® začnete jemati vsaj 14 dni prej, preden greste na kontrolo v antikoagulantno ambulanto. Tam tudi povejte, da redno jemljete izdelek za zaščito srca in ožilja, ki vsebuje vitamin K2. Nato je potrebno Kardio3Aktiv® jemati redno in vsak dan enak odmerek (ljudem, ki imajo težave s strjevanjem krvi in so zaradi tega na Marevanu, priporočamo jemanje 2 kapsul Kardio3Aktiv® dnevno). Če želite odmerek Kardio3Aktiv® spremeniti ali celo prenehati z jemanjem Kardio3Aktiv®, morate to storiti spet 14 dni pred kontrolo v antikoagulantni ambulanti in tam to povedati.

V Kardio3Aktivu® se nahajajo ključne sestavine v pravilnem razmerju. Ob rednem jemanju boste zaužili dovolj vseh ključnih sestavin.