SPOZNAJTE NAŠO EKIPO

MARKO

Direktor

Marko je direktor. V najboljšem pomenu besede. Ekonomist po duši, a zvedav in zabaven po srcu. Vodja z vizijo, ki v vsakem od sodelavcev in sodelavk zna prepoznati najboljše. Odlično vodi preko mirnega ali razburkanega morja. Najbrž so mu v pomoč izkušnje z morja; prostega časa si namreč ne predstavlja brez sonca in slane vode.

Urška

Vodja marketinga

Urška je lastnica. Z veselim nasmehom vsak dan vse pozdravi in se ob kavi pozanima, kakšno je počutje. Čuteča in čuječa šefica, goreča zagovornica naravnega in zdravega. Raziskuje in se vztrajno loteva novih projektov – v dobro vseh. Navdušena športnica, ki ji je hoja v hribe v poseben užitek in sprostitev.

Mira

Vodja maloprodaje in nabave

Srce in duša Ars Pharmae. Podpora v prodaji in nabavi. Pa tudi vaš prvi stik z nami. Svetuje, tolaži, spodbuja. Življenjske preizkušnje so jo izklesale, na vsako vprašanje ima odgovor. Organizirana in vestna, s humorjem začini vsak dan. Prosti čas najraje preživi v dobri družbi, ob morju ali na vrtu.

Andreja

Podpora v nabavi in prodaji

Vedno nasmejana, radovedna kot mačka, številke ima v malem prstu, prste pa hitre, da ne govorimo. Bolj kot vožnjo s trolo po Ljubljani, obožuje latino glasbo in ples. Zagrizena humanitarka, ki prisega na človekove pravice, nenehno učenje in osebno rast.

Melita

Podpora v nabavi in prodaji

Melita skrbno pripravi vaša naročila. Zraven pa brska za izboljšavami in organizira naše dogodke. Prekmurka, ki nas razvaja z gibanico in včasih malo »poguča«, uživa, ko pomaga in ureja. Popoldne pa ugotavlja, zakaj je tudi Gorenjska skoraj enako lepa kot okolica Mure.

Natalia

Podpora v nabavi in prodaji

Natalia skrbi, da so vaša naročila kar najhitreje v paketih pri vas doma. Nežna duša, ki svoje mehkobe ne more skriti niti v glasu, najbolj uživa v družbi, ob dobri hrani in na morju.

Iztok

Vodja spletnega trženja

Iztok živi v digitalnem svetu, a glasba Beatlov in dobra knjiga ga ohranjata v realnem. Uživa v načrtovanju kampanj in še bolj v pisanju. Nekdanji novinar še vedno rad in veliko govori; še dobro, sicer bi med toliko ženskami težko prišel do besede. Rad pomaga, pozitiven in proaktiven, skrbi, da so vsi dobro. Sam se najbolje počuti, če je prvi v službi in popoldne preživi na kolesu ali v hribih. 

Anja

Grafična oblikovalka

Anja skrbi za našo podobo. Grafična oblikovalka po izobrazbi je estet po duši. Ideje z njeno pomočjo dobijo barve, obliko, karakter in v vsem svojem sijaju prepričajo. Kljub sodobnim tehnologijam še vedno rada »riše po starem« – na papir ali zid. Njene ilustracije so ji zelo podobne: so tople, prijazne in vedre. Kadar ji ob majhnih otrocih čas dopušča, rada pretegne vse mišice. Nekdanja inštruktorica pilatesa ve, kako pomembna je skrb za telo.

Katja

Specialist spletnega trženja

Katja ustvarja v digitalnem marketingu. Ne pozabi na slovensko besedo z vsemi pravili in nanjo opozarja še druge. Navada še iz novinarskih časov. Komunikativna in kreativna rada začne dan zgodaj, sploh če s prvo kavo postreže sodelavec. Nežna, a odločna, blažilec na sestankih in sistematična pri delu. Najbolj zadovoljna je, kadar ji uspe popoldne razmigat sebe in otroke.

Irena

Produktna vodja

Magistrica farmacevtskih znanosti in živa enciklopedija. Njeno poslanstvo je skrb – za ljudi, številke in zapisnike. Je srčna in ciljno usmerjena. Zaslužna, da se o naših izdelkih širi dober glas in da pride do ljudi, ki jih potrebujejo. V prostem času si moči nabira na kolesu, smučeh in na morju. Kljub vsemu pa ji največ energije da skodelica turške kave.

Natalija

Strokovna sodelavka

Natalijin svet so lekarne. Zanje poskrbi z novimi informacijami, študijami, odgovori na vsa vprašanja in dileme. Disciplinirana in vztrajna želi vse razumeti in raziskati. Zato se najbolj zanaša na študije. Prijaznost in toplina se ji obrestujeta tudi v odnosu do narave. Vrtnarjenje in skrb za zajčke zapolnijo njen prosti čas.

Urška

Strokovna sodelavka

Urška je doktorica veterine. Njen svet so živali, še posebej kužki. Je zelo sočutna in obožuje naravo. Pravi, da nikoli ne bi mogla živeti v mestu, čeprav je zelo družabna. Zato z veseljem obiskuje lekarne in jim deli nove informacije o izdelkih in izsledke študij. Je pogumna in neustrašna, sploh kadar zagovarja svoje mnenje. Edino fotoaparati in kamere jo spravljajo v stisko in pred njimi bi najraje pobegnila. 

Aljaž

Strokovni sodelavec

Aljaž obvladuje lekarne in nogomet. Magister farmacije je namreč navdušen nogometaš in kvalificiran sodnik, ki se rad pomeri tudi v rundi šaha. Je mlad, neučakan in željan novega znanja. Blizu so mu številke, zato si jih rad in veliko zapomni. To mu še posebej koristi, ko med obiskom lekarn farmacevtkam postreže s podatki in očara z novimi informacijami.
  • 10 € = Brezplačna dostava

  • 100% varen nakup

  • 15-dnevno vračilo denarja